Metsäapila Ja Puna-Apila

Suomen luonnon lääkekasvit – Google-teoshaun tulos

Puna-apila, Trifolium pratense, ruots. rödklöver; engl. redclover; saks. … Schweden-Klee Metsäapila, T. medium, ruots. skogsklöver; engl. zigzag clover; saks.

Piippo, Sinikka: Suomen luonnon lääkekasvit (Tammi) by #kirja – issuu

Metsäapilan voi sekoittaa puna-apilaan, mutta sen lehdykät ovat pitkät ja soikeat ja vaalea laikku puuttuu. Tummanpunainen kukinto on pitkän perän päässä.

[PDF]Pikkusinisiiven esiintymisen jatkoselvitys ja paahdealueiden … – Heinola

Solidago virgaurea (Kultapiisku). 1. Tanacetum vulgare (Pietaryrtti). 2. Trifolium medium (Metsäapila). 3. Trifolium pratense (Puna-apila). 1. Verbascum thapsus …

Arjen pieniä iloja: Tunnistetut kukat

18.7.2013 – Puna-apilalla on samalla tavalla valkoinen laikku lehdissä kuin … Lisäksi on olemassa metsäapila, joka muistuttaa puna-apilaa, mutta sen …

[PDF]Untitled

nuokkukohokki pietaryrtti voikukka pukinparta metsäapila puna-apila valkoapila peltosaunio nokkonen mustikka puolukka nurmitädyke rohtotädyke hiirenvirna.

Apilat – Trifolium | Lajisto

Trifolium striatum L. juova-apila Laji. Trifolium affine C. Presl Laji … Laji. Trifolium medium L. metsäapila Laji … Laji. Trifolium pratense L. puna-apila Laji.

[PDF]Hevoshaka sijaitsee Tampereen Jokipohjan kaupunginosassa …

koapila, puna-apila, poimulehti, piharatamo, niittynätkelmä, karhunputki, ketohanhikki, … virna, metsäapila, nurmitädyke, päivänkakkara, harakankello, pietaryrtti, …

Metsäapila – Wikipedia

Metsäapila (Trifolium medium) on Euroopassa tavattava, hernekasveihin … Suomessa kasvavista lajeista se muistuttaa jonkin verran puna-apilaa (T. pratense).

Hashtag photos of #metsäapila – Imgrod

Metsäapila kaunokainen. Näitä ihanuuksia kasvaa takapihalla puna-apilan kanssa. Puna-apilassa on runsaasti isoflavoneita, jotka vaikuttavat estrogeenisesti, …

Trifolium L. Apila. Väpling. | Henriette’s Herbal Homepage

(R98: puna-apila; rödklöver.) … Syötössä on vaarinotettava, että tämä (niinkuin muutkin apilalajit) sekoitetaan olilla, sillä muuten se … Tr. medium L. Metsä-apila.